La senyoreta Mayol, senyora de Saura

Imma Mayol bona1

De nou, eleccions. Municipals, aquest cop. Quin cop. Tot plé de cartellets i de caretos un altre cop.

Altre cop, slogans molt treballats. El creatius, l’ enginy, que no descansa. Sobre tot aquest que treballa pels postmoderns, els de l´esquerra flàcida, del pensament flàcid. L´esquerra homeòpata de la senyora Geli.

Aqui tenim a la senyoreta Mayol, senyora de Saura, d´esquerres, inteligent i ecologista. I antisistema, darrerament. La senyoreta Mayol (senyora de Saura) fa la seva petita contribució a la espanyolissima cultura de les segones residències amb la seva mansioneta estiuenca a la Costa Brava, mansioneta que okupen ella i presumiblement el senyor Saura (en ser ella senyora de Saura, ella, la senyoreta Mayol)  els caps de setmana de temporada i durant la temporada. No vull fer bloggo- demagògia. Qui no te avui una segona residència? Fins i tot jo la tinc. És nomès que a mi em falta encara la primera. Contrariament a la senyoreta Mayol, senyora de Saura, que té primera i té segona.

La senyoreta Mayol, senyora de Saura, és simpatitzant del moviment okupa i, segons es veu, dels slogans del 68. Sigueu realistes, demaneu l´impossible, deien els senyorets aquells durant el seu picnic parisenc, la seva marxeta sobre Paguí. La senyoreta Mayol, de casada Saura, n´és molt, de realista. Deu meu senyor, si n’ és: diu que construirà 40. 000 habitatges protegits. Protegits del sol, serà. El que no ha aclarit, la senyoreta Mayol (Mm. Saura) és a on construirà aquests habitatgets protegits (del sol), a quin puesto? Als solars que l´ajuntament va venent a particulars per treure´s calerons, poder?

La senyoreta Mayol, de soltera, no perdó, de casada, m´atabalo, Saura, la senyoreta aquesta de les ulleretes de diseny, aquesta senyoreta de les metxes, diu que és antisistema. Qué potser hi ha algú a Barcelona que no ho sigui, senyoreta? Consulti amb el seu creatiu. Afegiré un cop més que la senyora-senyoreta és (deu ser) afeccionada a les consignes del 68. Altra perla dels noiets parisencs: sota els adoquins hi ha la platja. Sota els adoquins hi ha la segona residència. Sota els adoquins hi ha la segona residència buida, fantasmàtica, durant tot l´any. Sota els adoquins hi han la llum i el sol. El sòl que venen a particulars. Sota els adoquins hi ha la senyoreta Mayol-Saura i no vull fer demagògia. Al cap i a la fí, ella no te la culpa de que el pais sigui com és, i de que els presidents de clubs de fútbol siguin constructors i no pas altra cosa. La senyoreta-senyora no fa que pujar-se al carro.

La senyoreta Mayol, inteligent, d´esquerres i ecologista, la senyoreta governa a Barcelona (ella o el seu partit, IC-V, tant és) desde el 1995, tras la genial idea del genialoide Maragall d´obrir la porta del seu govern municipal als postmoderns, als flàccids. Mira com hem acabat, Maragallet, reinvindicant el chamanisme, noves formes (Geli, 2007). La senyoreta Mayol (o el seu partit, tant és) governa desde el moment precís en que van repuntar els preus de l´habitatge, en que els preus van començar a pujar el 20 o el 30 % cada any.

Es dirà: Qué té que veure això amb la senyoreta Mayol, senyora de Saura, o amb el seu habitatge de la Costa Brava, amb la Llum i el Sol i el Sòl?

No rés. Potser han estat tot un seguit de coinciències. Segurament. Jo que sé. Jo ja no sé res. És tot molt complicat. Estic cansat i m´atabalo una mica. Tinc ganes de fotre-li una ostia a algú i no se a qui. Potser a la senyoreta Mayol, si la tingués a má. Tant me fa. L´enemic avui dia es molt nebulós. Potser victimes i butxins som els mateixos, tenim tots una part de cada, bicèfals som.

Només dir-li a la senyoreta Mayol, senyora de Saura, que canvii el rotllet aquest de l´ esquerra inteligent i ecologista, que ja canta el Virolai, això.

Au, que els creatius tenen molts més recursos, senyoreta. I això del per sistema del slogan…qué vol que li digui. Una subtilitat millorable. Parli amb els creatius. Altres vegades s´han guanyat millor les garrofes.

2 comentarios sobre “La senyoreta Mayol, senyora de Saura

  1. Pingback: meneame.net
  2. Pingback: www.latafanera.net

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s